joomla templates top joomla templates template joomla

Natuurlijk

Afvallen en diëten volgen is een steeds terugkerend ritueel voor veel mensen met overgewicht. Als het echt zo makkelijk zou zijn met al die diëten en shakes, dan zouden er nog maar weinig mensen met overgewicht zijn. 

 

Het programma Natuurlijk kun je individueel volgen maar we hebben ook groepslessen. De groepen bestaan minimaal uit 4 personen en maximaal uit 8 personen.

 

Wat is Natuurlijk? 

 

Natuurlijk is een afvalprogramma van 13 weken. Professionele begeleiding helpt je met het veranderen van je leefstijl waarbij we stapsgewijs de veranderingen gaan invoeren. Natuurlijk helpen wij je met het vinden van het juiste basis voedingspatroon en hoe te eten. Op de lange termijn is dat de meest effectieve wijze om op een gezond gewicht te komen EN te blijven. Je leert wat, hoe, waarom en wanneer je eet. Een opmaat programma.  

 

Hoe ziet het programma eruit?

Bij interesse maak je een afspraak voor een intake gesprek (dit kan door te bellen of een mail te sturen). Een intakegesprek is een kennismakingsgesprek tussen de coach en de client. Als je het intakegesprek als prettig hebt ervaren, wordt de eerste afspraak ingepland.
Eerste afspraak: anamnese, meten, wegen, samen zullen we je doel vaststellen en ontvang je je werkboek met de eerste stappen!
De daarop volgende weken zullen er wekelijkse consulten plaatsvinden waarbij er gemeten, gewogen, gecoacht en geadviseerd wordt naar een gezondere leefstijl. Samen stappen we door het programma Natuurlijk en zal je zien dat stap voor stap je doel dichterbij komt! 
Als de stappen goed doorlopen worden, kunnen de afspraken om de week gepland gaan worden. Uiteraard blijf je gemeten, gewogen en begeleid worden tot je doel is bereikt. 
Aan het einde heb je Natuurlijk je doel bereikt! Uiteraard zullen er nog consulten via de mail gehouden worden om terugval tegen te gaan.

Natuurlijk de kosten? 

De kosten zijn afhankelijk van je doelstelling, wil je een paar keer langs komen dan kun je losse consulten afnemen. Wil je een traject van 13 weken volgen, dan is het goedkoper om een pakket af te nemen. 

Tarief:

 

Pakket € 175,00.

 

Groepstarief € 150,00

Intake gesprek 30 minuten gratis

 

Ondersteuning 13 weken

 

Ondersteuning 13 weken

Consult van 30 minuten € 30,00

 

Consult 9x

 

Consult 9x

E-mail ondersteuning € 10,00

 

Handboek Natuurlijk

 

Handboek Natuurlijk

 

 

Onbeperkt e-mail

 

Onbeperkt e-mail

 

Aanmelden of heb je vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.