joomla templates top joomla templates template joomla

Informatie avond Gezonde leefstijl bij jou thuis?

De vakantie is weer achter de rug en extra kilootjes zitten er weer aan. Allerlei middeltjes liggen op de markt om de extra kilo's kwijt te raken maar uit onderzoek is gebleken dat shakes, pillen en/of lijnen maar even werken. Eenmaal terug in je eigen leefstijl komen de kilootjes er weer bij.

Wat helpt dan wel?

Om te weten hoe je je extra kilootjes eraf wilt krijgen en dat de kilootjes er ook af blijven is: kennis.

 

Heb je familie, vrienden en/of kennissen die ook meer willen weten over een gezonde leefstijl, dan kun jij een avond bij jou thuis organiseren en onze voedingsdeskundige komt bij jou thuis. 

 

Informatie gezonde leefstijl

Onze voedingsdeskundige leert je op een avond de basis van een gezonde leefstijl.

-Wat eet je, wanneer, waarom en hoe. Met deze basis ingrediënten krijg je kennis en als je deze weet kun je er naar handelen. 

-Meet het en je weet het, zal aan bod komen. Wat is jouw BMI, vetpercentage, cholesterol en bloeddruk? En wanneer is deze goed? Iedere deelnemers kan zich laten meten en ontvangt een advies op maat.

 

Kosten

 

De kosten voor Gezonde leefstijl op locatie bedraagt € 50,00. Dit is op basis van zes personen en twee uur voorlichting, meten en advies. 

Wilt u langer dan twee uur of u wil u meer personen (max tien personen) uitnodigen voor de informatieavond, dan kan dat tegen meerprijs. 

 

Aanmelden en of vragen?

 

Mocht je vragen hebben en of wil je je aanmelden voor een informatieavond bij jou thuis, dan kun je dit aangeven door middel van een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.